Selectaţi limba

RomânăEnglish

Parteneriat fără frontiere

HU SL UK
Logo EUROPEAN EXCHANGE SCHOOL
Scopul proiectului - stabilirea condiţiilor necesare în vederea unei cooperări eficiente între instituţiile educaţionale precum şi îmbunătăţirea serviciilor publice educaţionale...

Întâlnire de lucru parteneri ş…

În data de 13 mai 2011 a avut loc la Kisvarda a şasea întâlnire de lucru în cadrul proiectului. Discuţiile au debutat cu cuvantul de deschidere din partea gazdelor: Andras RAKOCZI - Manager al Asociaţiei de Dezvoltare Regională KIUT Jolan CZAP-– Dire...

Citeşte mai mult

Prima întâlnire a partenerilor în cadrul proiectului

Miercuri, 15 Februarie 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Prima întâlnire oficială a partenerilor din cadrul proiectului EUROPEAN EXCHANGE SCHOOL a avut loc în Uzhhorod – Ucraina în 22 februarie 2011.

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai tuturor partenerilor precum şi membrii echipei EES din cadrul Şcolii nr.5 din Uzhhorod care şi-au prezentat viziunea lor asupra ceea ce înseamnă Şcoala Europeană (materii de studiu, activităţi extraşcolare, profesori, etc).

Au urmat prezentări ale partenerilor ucraineni după cum urmează:
  • Prezentarea parteneriatului – Natalia NOSA (Preşedinte, Centrul pentru Iniţiative Europene CEI Uzhhorod);
  • Prezentarea obiectivelor proiectului – Petro KINDIUKH (Director, Şcoala nr.5 Uzhhorod);
  • Prezentarea conceptului de Şcoală Europeană – Maria SYMKOVYCH şi Boris CHERNYAVSKYY (profesori Şcoala Nr.5 din Uzhhorod);
  • Prezentarea planului de promovare a proiectului – Vadym PYLYPENKO (expert, Centrul pentru Iniţiative Europene CEI Uzhhorod).
În continuare s-au purtat discuţii despre Planul de Acţiune, studiile şi recomandările ce trebuie realizate în cadrul proiectului, consolidare a conceptului de Şcoală Europeană prin stabilirea de legături cu alte proiect asemănătoare din regiunile partenere, programul următoarei întâlniri din martie, schimburile de experienţă şi video traning-urile ce trebuie organizate de fiecare partener.

În încheierea evenimentului a fost vizitată Şcoala nr. 5 şi s-a asistat la orele cu predare în limba maghiară şi engleză.

Galerie de imagini

Citit de 3776 ori

Lasă un comentariu

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.